Ν. Ξυδάκης: Μένει η πολιτική απόφαση για τη β’ αξιολόγηση

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 23:02
UPD:23:35

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η όλες τις λεπτομέρειες έχουν προχωρήσει εκτός από τα πρωτογενή πλεονάσματα και υπογράμμισε πως κανείς δεν θέλει να φτάσει σε ρήξη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η πολιτική απόφαση απομένει για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η όλες τις λεπτομέρειες έχουν προχωρήσει εκτός από τα πρωτογενή πλεονάσματα και υπογράμμισε πως κανείς δεν θέλει να φτάσει σε ρήξη.

Επεσήμανε επίσης ότι κάποιοι από τους εταίρους βγάζουν την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκού κεκτημένου κατά παραβίαση της ευρωπαϊκής χάρτας των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των ιδρυτικών συνθηκών εμπλέκοντας «τρίτους» παίχτες όπως το ΔΝΤ, κάτι που χαρακτήρισε «αδιανόητο».

Στάθηκε επίσης στην ανάγκη να αναζητηθεί μια εθνικού χαρακτήρα σύγκλιση με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου «να εμφανιστεί ενωμένος ο ελληνικός λαός απέναντι στις βουλήσεις και τους σχεδιασμούς του κ. Σόιμπλε».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή