Στο «σφυρί» το πατρικό σπίτι του Τραμπ

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 15:01
UPD:15:01
prusa.com
A- A A+

Στο «σφυρί» βγαίνει το πατρικό σπίτι του νικητή των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου έζησε τα πρώτα του χρόνια, με την τιμή του να έχει εκτοξευτεί μετά από την εκλογή του μεγιστάνα στην προεδρία.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1940 από τον πατέρα του κ. Τραμπ -προτού γεννηθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ- και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, καθιστικό με τζάκι, βεράντα και γκαράζ.

Η κατοικία, η οποία βρίσκεται στη συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, ήταν το σπίτι της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της ζωής του εκλεγμένου προέδρου.

Εν συνεχεία, η οικογένεια Τραμπ μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι, επίσης στο Κουίνς, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας -ο οποίος την αγόρασε τον Οκτώβριο αντί 1,2 εκατ. δολαρίων- να αποφασίζει να εξαργυρώσει τη… νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα.

Τη δημοπρασία διοργανώνει η Paramount Realty USA, με την προθεσμία υποβολής προσφορών να λήγει στις 17 Ιανουαρίου, ενώ βάσει των εκτιμήσεων και σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η τιμή του οικήματος ενδέχεται να ανέλθει μεταξύ τριών και πέντε εκατ. δολαρίων.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή