Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε Λυμπερόπουλο και Φύσσα

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 14:29
UPD:14:30
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τάκης Φύσσας παρουσιάστηκαν σήμερα με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλώνοντας πανέτοιμοι για σκληρή δουλειά με οδηγό το όραμα για μια ομάδα όπως θα την ήθελαν οι φίλοι της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι μαζί, δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, για να κάνουμε την ομάδα όπως θέλουμε και φανταζόμαστε. Το αν θα πετύχουμε θα το δείξει ο χρόνος», επισήμανε ο Λυμπερόπουλος, που διαδέχθηκε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Από την πλευρά του, ο νέος διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου επισήμανε πως «ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα πρέπει τα παιδιά αυτά, πέρα από τον τρόπο παιχνιδιού που ήδη έχει η ακαδημία μας, να έχουν παναθηναϊκή συνείδηση».  

Όσο για τις άμεσες προτεραιότητές του στον Παναθηναϊκό, ο Λυμπερόπουλος εξήγησε ότι «βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία. Όσο για τα συναισθήματά μου, αν μου έλεγε κάποιος πως θα επέστρεφα σαν διοίκηση, θα έλεγα πως είναι τρελός. Όμως η ζωή κάνει κύκλους»

Ο Μεσσήνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να αναφερθεί στα μεταγραφικά και στις αποδεσμεύσεις: «Από σεβασμό προς τους παίκτες δεν πρόκειται να τοποθετηθώ για παίκτη μας, αν θα μείνει ή θα φύγει. Θέλουμε ο καθένας να κάνει τη δουλειά που του αναλογεί»

Ο Φύσσας υπογράμμισε πως «στο δικό μου κομμάτι τα παιδιά δεν κάνουν λάθη, εμείς κάνουμε λάθη. Εγώ είμαι ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι των παιδιών και θα προσπαθήσω να τους μεταφέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ιδέα. Δεν θέλουμε να κάνουμε Παναθηναϊκούς με τις επιτυχίες, αλλά με τον τρόπο που σκέφτεται ένας Παναθηναϊκός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις