Λ. Αυγενάκης για επιστολή Τσακαλώτου: Ταπείνωση και εξευτελισμός

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 18:26
UPD:18:34
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου

«Εξευτελισμός, μετάνοια και νέες δεσμεύσεις. Τώρα αντιλαμβάνονται όλοι γιατί έκρυβαν την επιστολή», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης και καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «σπαταλά ευκαιρίες κάνοντας επαναστάσεις απίθανης αφέλειας» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για «ταπείνωση, εξευτελισμό και νέες δεσμεύσεις» κάνει λόγο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση της επιστολής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους θεσμούς.

«Εξευτελισμός, μετάνοια και νέες δεσμεύσεις. Τώρα αντιλαμβάνονται όλοι γιατί έκρυβαν την επιστολή», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης και καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «σπαταλά ευκαιρίες κάνοντας επαναστάσεις απίθανης αφέλειας».

«Ζητούν συγγνώμη, δεσμεύονται ότι δνε θα δοθεί ξανά στο μέλλον, ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για σύνταξη και επαναλαμβάνουν πεντάκις ότι θα κάνουν τα πάντα για να τηρήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις τους. Καμία αξιοπρέπεια», συνεχίζει ο βουλευτής της Ν.Δ..

Καταλήγοντας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ταπεινώνει τη χώρα καθημερινά αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί», ενώ επαναλαμβάνει ότι «μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή