Bosch: Διασυνδεδεμένο Συνεργείο

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 10:26
UPD:10:26
Juergen Lumera
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Η έξυπνη επεξεργασία δεδομένων, το Internet of Things και η αυξημένη χρήση του διαδικτύου για προϊόντα φέρνουν τεράστιες δυνατότητες για τα συνεργεία αυτοκινήτων. Διευκολύνουν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό των ραντεβού και βελτιώνουν τα επιμέρους βήματα εργασίας κατά την επισκευή. Τα στοιχεία του οχήματος και το ιστορικό επισκευών του είναι ήδη διαθέσιμα όταν αυτό φτάνει στο συνεργείο.

Ο διαγνωστικός εξοπλισμός ανταλλάσσει αυτόματα δεδομένα και ο μηχανικός μπορεί να έχει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες για την κατασκευή του οχήματος, σε πραγματικό χρόνο. Η Bosch παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο λογισμικό για Διασυνδεδεμένη Επισκευή. Αμέσως μόλις συλλεχθούν τα στοιχεία του οχήματος μέσω του διαγνωστικού εξοπλισμού της Bosch, είναι αυτομάτως διαθέσιμα και σε όλα τα άλλα συστήματα του συνεργείου που βασίζονται σε υπολογιστή.

Για την πρόσβαση στα στοιχεία ενός οχήματος που έχει αναγνωριστεί από τον διαγνωστικό εξοπλισμό, ο χρήστης πρέπει απλώς να εισάγει τον αριθμό κυκλοφορίας του αντίστοιχου οχήματος ή τον αριθμό αναγνώρισης του οχήματος (VIN) σε οποιονδήποτε σταθμό εργασίας επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή