Απολύθηκε ο Πάρντιου από την Κρίσταλ Πάλας

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 18:02
UPD:18:06
REUTERS/DYLAN MARTINEZ

Προς το παρόν δεν ακούστηκε κάποιο όνομα ως πιθανού αντικαταστάτη του Πάρντιου, ωστόσο, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου «ελπίζουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα» (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας, καθώς σήμερα λύθηκε η συνεργασία του συλλόγου με τον Άλαν Πάρντιου.

Ο 55χρονος τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» των κακών αποτελεσμάτων, καθώς οι «αετοί» στα 10 τελευταία παιχνίδια ηττήθηκαν 8 φορές με συνέπεια να «κατρακυλήσουν» στην 17η θέση της κατάταξης, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση υπάρχει και η τοποθέτηση του προέδρου της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις: «Θα ήθελα να καταγραφεί η ειλικρινής ευγνωμοσύνη μας για την τεράστια υπηρεσία που μας έχει προσφέρει ο Άλαν, τόσο στη θητεία του εδώ σαν προπονητής και στο παρελθόν ως παίκτης.

Ύστερα από ένα φανταστικό δεύτερο μισό της σεζόν 2014/15, η σεζόν 2015/16 ολοκληρώθηκε με την απώλεια στις λεπτομέρειες του Κυπέλλου Αγγλίας (σ.σ. η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην παράταση), καθώς και την εξασφάλιση της θέσης μας στην Premier League για τέταρτη φορά, κάτι που αποτέλεσε ρεκόρ.

Στη διάρκεια της θητείας του, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση του Άλαν ήταν αναμφισβήτητες, έχει βελτιώσει τόσους πολλούς τομείς του συλλόγου και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Προς το παρόν δεν ακούστηκε κάποιο όνομα ως πιθανού αντικαταστάτη του Πάρντιου, ωστόσο, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου «ελπίζουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις