Σε «πόλεμο» με τη NOVA η ΑΕΚ

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 11:44
UPD:11:45
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Με εξώδικο που απέστειλε στη Super League η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά τη διεξαγωγή έκτακτου δ.σ. με κύριο θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά.

 Αποφασισμένη να φράσει μέχρι τα άκρα είναι η Ένωση στο θέμα των χρημάτων που διεκδικεί από το συνδρομητικό κανάλι. Χθες το βράδη εστάλη εξώδικο στη NOVA με το οποίο οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν να «αποκατασταθεί η αδικία» στο τηλεοπτικό τοπίο (ζητά τα ίδια χρήματα που παίρνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) κι έχουν δώσει χρονικό περιθώριο 48 ωρών στη διοίκηση του καναλιού για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί τους.

Η ΠΑΕ δε σταμάτησε εκεί, καθώς έστειλε σήμερα και νέο εξώδικο στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με το οποίο ζητά τη διεξαγωγή έκτακτου δ.σ. με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά, ενώ επίσης περιμένει και τη στάση που θα κρατήσει στην υπόθεση το προδρείο της Λίγκας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ζητάει από την Super League να εξετάσει αν μπορεί να ενεργοποιήσει ρήτρες κατά της Nova, αξιώνοντας χρήματα ως και 10 εκ. ευρώ, καθώς στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στη NOVA και στο συνεταιρισμό υπάρχει ρήτρα που αναφέρεται σχετικά με τις καθυστερήσεις της καταβολής των χρημάτων (πάνω σε αυτό «πατάει» η ΑΕΚ και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις