Αντεγκλήσεις για το «βασικό μέτοχο»

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2005 19:51
A- A A+

Τραγέλαφο χαρακτήρισε την υπόθεση του «βασικού μετόχου», ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, για την οποία οι υπουργοί «απολογούνται σε διάφορους διευθυντές, προσπαθούν να πάρουν αναβολή των κυρώσεων και των δικαστικών διαδικασιών από την Ε.Ε. προς την Ελλάδα» και «προσπαθούν να καλύπτουν το ένα ψεύδος μετά το άλλο, για να μην αποκαλύψουν τα δικά τους λάθη, για να μην αποκαλύψουν την αναξιοπιστία τους που όλο και περισσότερο ο ελληνικός λαός έχει δει ήδη».

Ο Υπουργός των Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζοντας τόνισε ότι «ο κ. Παπανδρέου απλώς επιβεβαιώνει ότι τόσο το κόμμα του όσο και ο ίδιος, παραμένουν αθεράπευτα προσκολλημένοι στο παρελθόν τους και ότι αδυνατούν, για λόγους που όλοι γνωρίζουν, να συμβάλλουν σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας της Δημοκρατίας μας...

Γρήγορα θα αντιληφθούν ότι στη Δημοκρατία η αλήθεια και η συνέπεια πάντοτε επικρατούν έναντι της παραπληροφόρησης και των δολιχοδρομιών της διαπλοκής».

«Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να θυμηθεί ότι οι αιτιάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για το θέμα του «βασικού μετόχου», αφορούν, πρωτίστως και κυρίως, το άρθρο 14 παρ. 9 του Συντάγματος, το οποίο εισηγήθηκε το κόμμα του ως κυβέρνηση στην τελευταία Αναθεωρητική Βουλή...

Σήμερα η κυβέρνηση κάνει αυτό που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ:

Υπερασπίζεται το Σύνταγμα και την έννομη τάξη μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς και την ανάγκη να επικρατήσει διαφάνεια στους κρίσιμους τομείς των δημοσίων συμβάσεων και των Μ.Μ.Ε.», τονίζει ο κ. Παυλόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή