Πόλο: Διέλυσε τη Νις ο Ολυμπιακός με 15-2

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 19:48
UPD:19:50
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του στο Champions League υδατοσφαίρισης πέτυχε ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά με άκρως επιβλητικό τρόπο επί της Νις με 15-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κι εφέτος μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση και φροντίζουν από πολύ νωρίς να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά που τους θέλουν να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης συνέτριψαν με 15-2 τη Νις στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», διατήρησαν το αήττητο που έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν (2 νίκες, μία ισοπαλία) και παράλληλα διατηρήθηκαν στην κορυφή του Α΄ ομίλου.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, κάτι που, άλλωστε, φαίνεται και από το τελικό του αποτέλεσμα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταιγιστική στην επίθεση και σε συνδυασμό με την εξαιρετική άμυνα έφτασε στη νίκη.

Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο 8λεπτο, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-0, ενώ με μηδέν παθητικό έκλεισε το ημίχρονο (9-0). Από κει και πέρα η ελληνική ομάδα «κατέβασε ταχύτητα» και πέτυχε άλλα 6 γκολ, ενώ δέχτηκε 2.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις