Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Στο Ιανός Café, από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 10:05

Στις εκδηλώσεις αυτές, κάθε γονιός αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ, που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου». Κάθε παιδί δεν πληρώνει είσοδο, αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού».

A- A A+

«…Για μένα, πάντως, από τότε που έπαψα να είμαι παιδί, τα Χριστούγεννα είναι πάντα μνήμη. Μια γιορτή, όπου επιστρέφω. Τα Χριστούγεννα, θυμάμαι και, την Πρωτοχρονιά, ελπίζω…» - Νίκος Δήμου.

Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τραγουδούν σε μικρά και μεγάλα παιδιά, για να συγκεντρωθούν χρήματα και δώρα για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», μέσα από τις εκδηλώσεις, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες… από τον Ιανό στην Κιβωτό», που θα πραγματοποιηθούν στο Ιανός Café, από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στις 12:00 με 13:00.

Στις εκδηλώσεις αυτές, κάθε γονιός αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ, που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου». Κάθε παιδί δεν πληρώνει είσοδο, αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού». Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά ...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 23/12

Ο Πάνος Μουζουράκης θα διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και θα πει, μαζί με όλους, τα κάλαντα.

Σάββατο 24/12

Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη θα διαβάσει την αγαπημένη της  ιστορία. Μαζί της, θα βρίσκονται ο Κώστας Θωμαΐδης (κιθάρα - τραγούδι) και ο Γιάννης Τσόλκας (πιάνο), για να ταξιδέψουν το κοινό με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και του Μάνου Λοΐζου.

Τρίτη 27/12

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και θα πει και τα κάλαντα.

Τετάρτη 28/12

Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας θα διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι και θα τραγουδήσει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο - μελωδίες.

Πέμπτη 29/12

Η ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μοιραστεί την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ιστορία και αγαπημένα τραγούδια.

Παρασκευή 30/12

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης θα τη ντύνει μουσικά στο πιάνο.

Πληροφορίες

Ιανός Café: Σταδίου 24 - Αθήνα, τηλ.: 210 3217810.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς