Μπάσκετ: Επίσκεψη αγάπης από τον Παναθηναϊκό στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ»

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 20:15
UPD:20:19
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

A- A A+

Επίσκεψη στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και πρόσφερε αγάπη και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε με χαρά τους «πράσινους», τους οποίους αφού συνεχάρη στη συνέχεια επισήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που κάθε χρόνο μας θυμάστε και μας επισκέπτεστε. Δίνετε χαρά στα παιδιά. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία σας εδώ. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, εμφανώς συγκινημένος  δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια πρώτα απ' όλα στο ίδρυμα για την εκπληκτική δουλειά που κάνει με τα παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και φέτος. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Πραγματικά χαιρόμαστε που καταφέραμε να κάνουμε έστω μία ημέρα τους διαφορετική».

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν ο Νικ Καλάθης και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής πλέι μέικερ επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτά τα παιδιά είναι οι αληθινοί μαχητές της ζωής. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού που βρίσκεται εδώ. Στην καθημερινότητά μας δεν βλέπουμε πως μάχονται, αφού προφανώς εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ερχόμαστε εδώ και να βλέπουμε παιδιά που περνούν μέσα από αυτή τη δυσκολία, να προσπαθούμε να τα κάνουμε χαρούμενα, να τους δώσουμε δώρα, να τους πούμε γεια και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο. Είναι σημαντική στιγμή και για εμάς να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν».

Ο σέντερ των «πρασίνων» υποστήριξε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα και να μας υποδεχτεί η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. "Κλέβουμε" λίγο από τον ελάχιστο χρόνο και τις τόσες υποχρεώσεις που έχουμε, για να δώσουμε χαρά και γέλιο σε αυτά τα παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Εμείς θέλουμε να τους κάνουμε να ξεχάσουν το πρόβλημα που έχουν και να τους ευχηθούμε να είναι ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο συχνά, όχι μόνο στις γιορτές. Αυτή είναι η δική μου σκέψη. Μπορούμε και ατομικά, ο καθένας να έρχεται και να βλέπει τα παιδιά, να βοηθά όπου μπορεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις