«Τελειωμένος» ο Μάριν στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:05
UPD:15:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ήρθε στον Ολυμπιακό ως ο ποδοσφαιριστής που με την κλάση και την ποιότητά του θα άλλαζε επίπεδο στην ομάδα, όμως όπως φαίνεται θα αποχωρήσει με το χαρακτηρισμό του Γερμανού... τουρίστα.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μαρίν, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο, έξι μήνες μετά την απόκτησή του.

Η χθεσινή απαράδεκτη εμφάνισή του στη Σπάρτη, στον αγώνα Κυπέλλου με τη λακωνική ομάδα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον προπονητή του.

Ο Πάουλο Μπέντο (και όλοι) είδε έναν παίκτη προκλητικά αδιάφορο, που «περπατούσε» στο γήπεδο αδιαφορώντας να προσφέρει στο σύλλογό του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνσή του λοιπόν ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες, ενώ με την εικόνα που εμφάνισε έπεισε ακόμη και τους δύσπιστους για το δίκαιο της επιλογής του Μπέντο, που ουσιαστικά δεν υπολόγιζε στον Μαρίν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι επίκειται άμεσα επαφή με τον εκπρόσωπό του, τον Φάλι Ραμαντάνι, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες αποχώρησης του Μαρίν από τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις