Κύπελλο Ελλάδας: Πανάξια πρώτος ο ΟΦΗ

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 21:38
UPD:21:49
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκίνας μείωσε σε 2-1 δίνοντας «άγρια ομορφιά» στα δευτερόλεπτα που απέμεναν, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

A- A A+

Την πρώτη θέση του 3ου ομίλου και την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΟΦΗ, νικώντας 2-1 τον Ηρακλή στο «Γεντί Κουλέ». 

Ηταν ένα ματς «άχαρο» και για τις δύο ομάδες, που γνώριζαν εξ αρχής ότι τους βόλευε η ισοπαλία, συνεπώς καμία δεν ήταν διατεθειμένη να ρισκάρει.

Παρόλα αυτά, στην πρώτη καλή στιγμη του αγώνα, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους. Στο 37΄ ο Βουό πέρασε εξαιρετική ασίστ στον Ογκμπόε, ο οποίος πλάσαρε τον Γιαννίκογλου και έγραψε το 1-0.
 
Θα έλεγε κανείς ότι ένα γκολ κόντρα στη «λογική» του αγώνα, θα δημιουργούσε διαφορετικές συνθήκες στο β΄ ημίχρονο αλλά όχι. Η σκοπιμότητα κυριάρχησε ξανά, αφού ο Ηρακλής που «καιγόταν» για το γκολ είχε αποφασίσει να μην ρισκάρει από νωρίς.

Άρχισε να γίνεται κάπως πιο κινητικός μετά το 65΄ όταν μπήκε στο ματς ο Περόνε όμως τα όνειρά του για πρόκριση έσβησαν στο 75΄ όταν ο Βουό με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 2-0 χαρίζοντας στον ΟΦΗ την πρώτη θέση και το «καλό» εισιτήριο για τους «16».

Το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκίνας μείωσε σε 2-1 δίνοντας «άγρια ομορφιά» στα δευτερόλεπτα που απέμεναν, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις