Κύπελλο Ελλάδας: Επική πρόκριση για Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 21:33
UPD:21:43
A- A A+

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν συγκλονιστική, με τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει κατάματα τον αποκλεισμό αλλά τελικά να προκρίνεται χάρις σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στη Ριζούπολη. 

Για να γίνει αυτό όμως ευνοήθηκε και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του 3ου ομίλου, όπου ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή και τερμάτισε πρώτος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» δεν βλέπονταν. Με πολλά κενά και αδυναμίες σε όλες τις γραμμές, ειδικά στη μεσαία όπου ο Λεντέσμα «περπατούσε», έδωσε το δικαίωμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να τον απειλεί συχνά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε να χάνει 0-2 στο πρώτο 45λεπτο από ισάριθμα γκολ του Σιατραβάνη, στο 11ο και 44ο λεπτό, αλλά με τον Μπεργκ να περνά στο ξεκίνημα της επανάληψης η κατάσταση άλλαξε.

Σε μια «πράσινη καταιγίδα», ο Σουηδός μείωσε στο 54΄, ο Εμποκού ισοφάρισε στο 61΄, ο Λέτο έγραψε το 2-3 στο 65΄ και ο Ντάσιος με αυτογκόλ το 2-4 στο 74΄, για να μειώσει στο 76΄ με πέναλτι ο Σιατραβάνης στο τελικό 3-4, στο οποίο υπέπεσε ο Ρέις που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις