Στίβος: Πρώτος στόχος το Ευρωπαϊκό για την Στεφανίδη

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 20:39
UPD:20:49
EPA/KOEN VAN WEEL

Η 26χρονη «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, επέλεξε το 2017 να έχει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο με συμμετοχή στα καλύτερα μίτινγκ του κόσμου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, με πρώτο στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η 26χρονη «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, επέλεξε το 2017 να έχει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο με συμμετοχή στα καλύτερα μίτινγκ του κόσμου. Αυτό επιβάλλει ταξίδια στην Ευρώπη νωρίτερα από τον Μάρτιο και τον τελικό προορισμό, το Βελιγράδι.

«Η προπόνηση πάει πολύ καλά. Θα ξεκινήσω τη χρονιά σίγουρα στην Βοστώνη στο New Balance Grand Prix στις 28 Ιανουαρίου. Μετά λογικά θα ταξιδέψω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ διαδοχικά σε Ντίσελντορφ (1/2) και Καρλσρούη (4/2) κι έπειτα θα γυρίσω στις ΗΠΑ για να πάρω μέρος στο Millrose Games στη Νέα Υόρκη (11/2)», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. 

«Στόχος μου είναι να κάνω τον τελευταίο αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ, στις 18 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια θα έχω την ευκαιρία να κάνω το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης μου στην Ελλάδα και από εκεί να ταξιδέψω για τη Σερβία», πρόσθεσε.

Το 2017 η Στεφανίδη θα διεκδικήσει εκτός από το Ευρωπαϊκό και τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, καθώς και τη νίκη στη σειρά αγώνων του Diamond League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις