Καρντόσο: Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 23:29
UPD:23:52
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το έψαχνα αυτό το γκολ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Παραγουανός άσος του πρωταθλητή Ελλάδας .

A- A A+

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Όσκαρ Καρντόσο, καθώς με το πρώτο τέρμα του στην Ελλάδα δεν «έλυσε» μόνο την ατυχία που τον συνόδευε ως τώρα, αλλά άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στην ομάδα του σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ανοίγοντας το σκορ στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το έψαχνα αυτό το γκολ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Παραγουανός άσος του πρωταθλητή Ελλάδας στην τηλεόραση της Nova. 

Παράλληλα, επισήμανε ότι «στην Πορτογαλία είχα σημειώσει περισσότερα από 70 γκολ, αλλά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ δύο γκολ δεν είχα ποτέ». Στο σημείο αυτό εστίασε στο ότι «πήρα μεγάλη βοήθεια μέσα από την ομάδα. Το να καταφέρω να σκοράρω ήταν κάτι που με απασχολούσε εδώ και καιρό. Είναι όμως κάτι που θα ερχόταν αργά ή γρήγορα».

Όσο για το αν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα; «Όχι, σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν ακόμη μπροστά πολλά παιχνίδια. Όσο περισσότερα παιχνίδια κερδίζουμε τόσο πιο κοντά στο πρωτάθλημα θα είμαστε».

Σχολιάζοντας την κλήρωση της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ, υπογράμμισε ότι «σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Η Οσμανλίσπορ είναι μια ομάδα με ποιότητα από τη μέση και μπροστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις