Ν. Παρασκευόπουλος για Χ.Α.: Το μόρφωμα δεν μπορεί να αλλάξει αλλά ο άνθρωπος μπορεί

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 19:12
UPD:19:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο κ. Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής, είπε ότι σε πολλούς δεν άρεσε η εικόνα της συνύπαρξης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α. στο Καστελόριζο και στη Ρω (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Άλλο είναι το μόρφωμα άλλο ο άνθρωπος. Αυτό το μόρφωμα δεν μπορεί να αλλάξει αλλά ο άνθρωπος μπορεί» είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος τονίζοντας «με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να υπάρξει μορφή της Χ.Α. με την οποία θα μπορέσει κάποιος να συνεργαστεί».

Μιλώντας στην ΕΡΤ στον απόηχο της συνέντευξής του στη Βραδυνή της Κυριακής τόνισε ότι «γενικά δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο να μην μπορεί να αλλάξει. Μιλάω για όλους τους ανθρώπους που εμπνέονται από την Χ.Α.».

Ξεκαθάρισε ότι «για την ηγεσία της Χ.Α. δεν πιστεύω ότι θα θελήσουν να αλλάξουν οπότε δεν θα τεθεί θέμα. Το ότι η ιδεολογία της έχει φασιστικά και ναζιστικά στοιχεία είναι αναμφίβολα. Έχει ακροδεξιά στοιχεία».

Ο κ. Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής, είπε ότι σε πολλούς δεν άρεσε η εικόνα της συνύπαρξης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α. στο Καστελόριζο και στη Ρω.

Η δήλωσή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή