Αλ. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί την ακροδεξιά

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 16:12
UPD:16:41
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η κ. Παπαρήγα είπε ακόμη πως «και μόνο το ότι υπάρχει πλεόνασμα είναι απόδειξη ότι εφαρμόζονται πολιτικές λιτότητας».

A- A A+

«Η κυβέρνηση θέλει να εξαγοράσει συνειδήσεις και κυρίως να πετύχει να έχει ο κόσμος μειωμένες απαιτήσεις όσον αφορά το επίπεδο ζωής του. Δεν θα το πετύχει βέβαια» εκτίμησε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για την παροχή 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους και τη μη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Η κ. Παπαρήγα είπε ακόμη πως «και μόνο το ότι υπάρχει πλεόνασμα είναι απόδειξη ότι εφαρμόζονται πολιτικές λιτότητας».

902.GR

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «είναι ο ηγέτης της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας», ότι «η μόνη ικανότητα που έχει είναι η χειραγώγηση του λαού» και τον κατηγόρησε ότι πριμοδοτεί την ακροδεξιά, ενώ για τη Ν.Δ. τόνισε ότι «έχει ταξική πείρα και ταξικό ένστικτο και γνωρίζει ότι το κίνημα είναι σε προσωρινή υποχώρηση γι’ αυτό το συκοφαντεί».

Σχολίασε μάλιστα την αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «ακατάσχετη ηθικολογία περνά μέσα από τον ανταγωνισμό ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ στη Βουλή», ενώ δεν αναδεικνύεται ότι η διαφθορά είναι σύμφυτη με το καπιταλιστικό σύστημα.

«Η πείρα έδειξε πως όταν πας να μιμηθείς τις ιδέες του καπιταλισμού, δεν έχεις μέλλον» σημείωσε η Αλ. Παπαρήγα, προβλέποντας ότι «έρχονται νέα μνημόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή