Ποτάμι: Να σταματήσουμε το χασμουρητό του κ. Τόσκα

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 06:03
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Κριτική στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη στα Εξάρχεια ασκεί το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

«Οι 'Αθανάσιοι Διάκοι' όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο πολιτικός πατέρας και μέντορας του κ. Τσίπρα έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοπλίσει τις ταράτσες με μολότοφ, είχαν μοιράσει 'προσκλητήρια' και 'προειδοποιήσεις', είχαν μεταφέρει ένα νταμάρι πέτρες στα στενά και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη συνέχιζε το βαθύ χασμουρητό του» σχολιάζει το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι «το δόγμα του υπουργού Τόσκα είναι «Ας τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν».

Το Ποτάμι καλεί τον δήμο, τα δημοκρατικά κόμματα και τους εκπροσώπους των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής των Εξαρχείων «να συνεργασθούμε και να αποφασίσουμε τι θα γίνει επιτέλους με την πόλη μας: Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και τους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε. Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά; Ή θα συμβιβαστούμε με την μετατροπή τους σε έρημο τόπο και άβατο για κάθε λογής εγκληματίες;».

«Το 'ως εδώ' αυτή τη φορά πρέπει να ακουστεί μέχρι το ερμητικά κλειστό και καλά φυλασσόμενο Μέγαρο Μαξίμου», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή