Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές στα βόρεια με πολύ ισχυρούς και πρόσκαιρα θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, που από το απόγευμα, βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά νεφώσεις, με λίγες βροχές, κυρίως στα βόρεια και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Νότιοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών στη Θεσσαλία και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, που από το απόγευμα, βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Νότιοι πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις. Από το βράδυ, βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η μεγίστη, θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα νησιά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ανεμοι: Νότιοι πολύ ισχυορί μέχρι θυελλώδεις. Από τη νύχτα βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί, που αργότερα θα γίνουν δυτικοί και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισυχορί, αλλά από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, που αργότερα στα νοτιοδυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή