«Θέλει να επιστρέψει ο Καρντόσο»

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 14:36
UPD:14:38
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Την επιστροφή του στη Τραμπζονσπόρ φέρεται να επιθυμεί ο Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Παραγουανός επιθετικός, ο οποίος ήρθε ως η «μεταγραφή του καλοκαιριού» στον Ολυμπιακό, δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει την φόρμα του. Ενδεικτικό των μέτριων εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι ακόμη δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε καμία από τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουν (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League), γεγονός που αν μη τι άλλο προβληματίζει όχι μόνο τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Η εφημερίδα της Τουρκίας «Fotomac» αναφέρει με δημοσίευμά της ότι ο έμπειρος παίκτης ζήτησε να επιστρέψει στην Τραμπζονσπόρ, ομάδα απ΄ όπου αποκτήθηκε, έστω και με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της περιόδου. 

Ο Παραγουανός με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας συνομίλησε με τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ερσούν Γιανάλ, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον αγώνα, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Ο εκπρόσωπος της Τραμπζονσπόρ φέρεται να είχε τα μάτια του στραμμένα στον κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών, Ντα Κόστα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του, όμως, συναντήθηκε και με τον Καρντόσο, με τον τελευταίο να ζητά, σύμφωνα με την Fotomac, την επιστροφή του στον τουρκικό σύλλογο για να μπορέσει να βρει ξανά την φόρμα του. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις