Γερμανία: Πρώτη νίκη για το Αμβούργο

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 22:25
UPD:22:27
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ πήρε πολύ μεγάλη ανάσα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 της Ντάρμστατ με γκολ των Γκρέγκοριτς (31΄) και Οστρζόλεκ (90΄), αφήνοντας ουραγό την Ίνγκολστατ

A- A A+

Χρειάστηκε να περάσουν 13 αγωνιστικές για να πετύχει την πρώτη νίκη του στη φετινή Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο, και μάλιστα εκτός έδρας!

Η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ πήρε πολύ μεγάλη ανάσα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 της Ντάρμστατ με γκολ των Γκρέγκοριτς (31΄) και Οστρζόλεκ (90΄), αφήνοντας ουραγό την Ίνγκολστατ.

Να σημειωθεί πως το Αμβούργο είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την ίδρυση της Μπουντεσλίγκα (1963), αλλά τα τελευταία χρόνια ακροβατεί συνεχώς με την πτώση.

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική, Άουγκσμπουργκ και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στην έδρα της πρώτης κι έτσι η Άιντραχτ έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην τρίτη θέση τη Χέρτα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο 11΄ με τον Χργκότα, αλλά η Άουγκσμπουργκ, που πασχίζει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις, ισοφάρισε στο 34΄ με τον Ντονγκ Βον Γι

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις