Β. Λεβέντης κατά Κυρ. Μητσοτάκη για τις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 22:48
UPD:22:50
SOOC/Konstantinos Tsakalidis

Απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «το να παίρνει βουλευτές από εδώ και από εκεί, μπορεί να του γίνει μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα» και τόνισε ότι «το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος»

A- A A+

Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη συνέδεσε τις αποχωρήσεις και διαφοροποιήσεις στελεχών του κόμματός του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «το να παίρνει βουλευτές από εδώ και από εκεί, μπορεί να του γίνει μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα» και τόνισε ότι «το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος».

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την εκτίμηση πως οδηγούμαστε σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ σχετικά με τη στάση του κόμματός του μέχρι τότε, είπε πως θα φέρει μπροστά προ των ευθυνών τους τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους απέναντι στην πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.

Μιλώντας για την Ευρωζώνη, είπε ότι «οδηγούμαστε σε μια κατάσταση όπου επτά με οκτώ χώρες θα παραμείνουν στο ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες θα επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα και αυτό είναι ολέθριο» , ενώ συμπλήρωσε πως «πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις για να μην υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα».

Σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών ο κ. Λεβέντης είπε πως τα πράγματα έτσι όπως οδηγούνται είναι επικίνδυνα και συμπλήρωσε ότι το «πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι πολεμικές παραγγελίες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή