Πόλο: Δεύτερη νίκη για Βουλιαγμένη στη Euroleague

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 00:32
UPD:00:38
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο ΝΟΡ ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει 0-6 στις αρχές της δεύτερης περιόδου και ουσιαστικά δεν ανέκαμψε ποτέ.

A- A A+

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Βουλιαγμένη διπλασίασε τις νίκες της στον Β΄ όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της Euroleague Γυναικών.

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε 15-7 της γερμανικής Μπάγερ Ίρντινγκεν και προπορεύεται στον όμιλο που διεξάγεται στην Ουτρέχτη, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε 7-3 στο ημίχρονο, αλλά ένα νεκρό διάστημα στην τρίτη περίοδο επέτρεψε στη γερμανική ομάδα να μειώσει σε 8-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη σοβαρεύτηκε και πέτυχε επτά αναπάντητα γκολ, φτάνοντας άνετα στη νίκη.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε το Ρέθυμνο, που ηττήθηκε 7-15 από την οικοδέσποινα του Β΄ ομίλου Ουτρέχτη και ουσιαστικά απώλεσε τις ελπίδες της να διεκδικήσει μία από τις τρεις προνομιούχους θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο ΝΟΡ ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει 0-6 στις αρχές της δεύτερης περιόδου και ουσιαστικά δεν ανέκαμψε ποτέ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις