Παναθηναϊκός: «Επίσκεψη» οπαδών στα Σπάτα

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 19:00
UPD:19:06
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι οπαδοί αποχώρησαν τελικά αφού εξύβρισαν τους παίκτες και μέλη του νέου προπονητικού επιτελείου, ενώ κάποιοι απ΄ αυτούς απείλησαν ότι αν η ομάδα δε νικήσει τον ΠΑΟΚ, θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

A- A A+

Ανεξέλεγκτη τείνει να γίνει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, παρά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς η ήττα από τον ΟΦΗ της Β΄ Εθνικής στο Κύπελλο Ελλάδας έχει εξαγριώσει τους υποστηρικτές της ομάδας.

Οργανωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» έκαναν… έφοδο στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, στην πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, αποδοκίμασαν έντονα τους περισσότερους παίκτες και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

Περισσότερο απ΄ όλους κινδύνεψε ο Ιμπάρμπο, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι οπαδοί αποχώρησαν τελικά αφού εξύβρισαν τους παίκτες και μέλη του νέου προπονητικού επιτελείου, ενώ κάποιοι απ΄ αυτούς απείλησαν ότι αν η ομάδα δε νικήσει τον ΠΑΟΚ, θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απευθύνθηκαν και στο νέο τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. «Δεν ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Ολυμπιακό. Θα περιμένουμε, όμως, να δείξεις το έργο σου και μετά θα σε κρίνουμε. Μπροστά σου έχεις μία ευκαιρία να βελτιώσεις αυτή την τραγική κατάσταση, διότι αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό δεν είναι φυσιολογικά πράγματα», του είπαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις