Ένταση στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ από απόπειρα πλαστοπροσωπίας

Παραιτήσεις στελεχών της Ν.Δ.
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 16:24
UPD:18:17
INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ
A- A A+

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο 36ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όταν κάποιος επιχείρησε να ψηφίσει για την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου με κάρτα μέλους και αστυνομική ταυτότητα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τη Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση, που ανήκει στο ΠΑΜΕ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την Ομοσπονδία των Τελωνειακών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, ενώ είχε ψηφίσει και το όνομά του είχε διαγραφεί από τις εκλογικές λίστες, επιχείρησε να ψηφίσει ξανά στη θέση άλλου αντιπροσώπου που δεν είχε ψηφίσει μέχρι εκείνη την ώρα. Ο συγκεκριμένος, προσθέτει η ΔΑΣ, προσήλθε ξανά με διαφορετική ταυτότητα και άλλη κάρτα αντιπροσώπου, επιχειρώντας να διπλοψηφίσει με πλαστοπροσωπία.

Όπως αναφέρει η ΔΑΣ, η απόπειρα αυτή απετράπη, μετά από παρέμβαση των μελών της εφορευτικής επιτροπής, ενώ ο άνδρας που επιχείρησε να ψηφίσει ξανά, κρατήθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας έγινε γνωστό πως «τα στελέχη του κόμματος που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή