Σελένα Γκόμεζ, η νέα «βασίλισσα» του Instagram

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 08:29
UPD:03/12/2016 00:33
Reuters/MARIO ANZUONI

Όπως γνωστοποίησε το Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει τις οκτώ από τις 10 πιο «αγαπημένες» φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει διάσημοι στον συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης φέτος (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ είναι η νέα «βασίλισσα» του Instagram, αποτελώντας τη διάσημη με τους περισσότερους ακολούθους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για το 2016, με 103 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.

Η Γκόμεζ «εκθρόνισε» από την κορυφή την επίσης τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, που μετρά 93,6 εκατομμύρια «followers».

INSTAGRAM/SELENAGOMEZ

Όπως γνωστοποίησε το Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει τις οκτώ από τις 10 πιο «αγαπημένες» φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει διάσημοι στον συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης φέτος, καθώς και επτά από τα δέκα δημοφιλέστερα βίντεο.

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία της Γκόμεζ, στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα μπουκάλι αναψυκτικού, συγκέντρωσε 5,9 εκατομμύρια «likes».

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, βρίσκεται η ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε με 89,6 εκατομμύρια φίλους, ενώ ακολουθεί η Μπιγιονσέ με 88,9 εκατομμύρια ακολούθους. Πίσω τους, βρίσκονται η Κιμ Καρντάσιαν και ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή