Μια νεκρή από την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

Εκτός κινδύνου οι πέντε τραυματίες
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 10:59
UPD:12:45
naftemporiki.gr
A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30, στο υπόγειο του ταχυφαγείου στη συμβολή Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Βικτωρίας. 

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν περίπου 40 ετών και εργαζόταν ως λογίστρια στο κατάστημα. Το γραφείο της βρισκόταν στο υπόγειο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται πέντε άτομα, συγκεκριμένα τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, που τραυματίστηκαν από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε. Τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο «Γ. Γεννηματάς» και μία στο 401 ΓΣΝΑ. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, κατά κύριο λόγο θλάσεις και κακώσεις και ενδέχεται να λάβουν σύντομα εξιτήριο.

Από την έκρηξη και τη φωτιά που ξέσπασε προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και κτήρια, καθώς και σε σταθμευμένα Ι.Χ. και μοτοσικλέτες. 

NAFTEMPORIKI.GR

Αμέσως μετά από την έκρηξη στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, καθώς και 15 οχήματα της Πυροσβεστικής με 35 πυροσβέστες. Η περιοχή αποκλείστηκε και η επιχείρηση της κατάσβεσης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.00, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο η άτυχη γυναίκα.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή