«Μόνιμος» στην Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 22:28
UPD:22:33
REUTERS/Carl Recine

Ο Σάουθγκεϊτ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ως επιβράβευση της αφοσίωσης που επέδειξε αλλά και των τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων που μέτρησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπό τις οδηγίες του.

A- A A+

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα προσωρινού τεχνικού στα «τρία λιοντάρια» μετά την απομάκρυνση του Σαμ Αλαρντάις.

Ο Σάουθγκεϊτ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ως επιβράβευση της αφοσίωσης που επέδειξε αλλά και των τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτωνπου μέτρησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπό τις οδηγίες του.

«Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω το πόστο του προπονητή της Αγγλίας. Καταλαβαίνω ότι το να πάρω αυτή τη δουλειά ήταν το πρώτο, αλλά τώρα αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτή τη δουλειά επιτυχημένη», υπογράμμισε ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας. 

Τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων στον πάγκο της, η Εθνική Αγγλίας έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στους τρεις αγώνες των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018 και είναι πρώτη στον όμιλό της, ενώ έχει και μια ισοπαλία σε φιλικό αγώνα με την Ισπανία.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις