Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για τη Σαπεκοένσε και τον προπονητή της

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 17:36
UPD:17:45
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η Σαπεκοένσε είναι μια μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων», υπογράμμισε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την άποψη του προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ζήτησε η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» για το αεροπορικό δυστύχημα στο Μεντεγίν, όπου αφανίστηκε η βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένσε.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ο τεχνικός του συλλόγου, Κάιο Τζούνιορ, τον οποίο ο Μπέντο γνώριζε προσωπικά και μάλιστα είχαν τεθεί αντιμέτωποι όταν ο Πορτογάλος εργαζόταν στην Κρουζέιρο.

«Η Σαπεκοένσε είναι μια μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων», υπογράμμισε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας.

Στη συνέχεια, συγκινημένος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόσθεσε: «Έχω να πω και κάτι ξεχωριστό για την οικογένεια του Κάιο. Μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό. Ο Κάιο ήταν ένα ήσυχο και προσιτό άτομο. Ως παίκτης ήταν ο ίδιος που συνάντησα και αργότερα, όταν βρεθήκαμε μαζί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, σωστός και μορφωμένος. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις