Κύπελλο Ελλάδας: Ξανά στο παιχνίδι Παναιτωλικός και Λάρισα

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 17:28
UPD:17:31
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Στιγμιότυπο του αγώνα Παναιτωλικός - Πανθρακικός.

A- A A+

Με πέναλτι του Ουάρντα στο 12ο λεπτό, ο Παναιτωλικός σημείωσε την πρώτη νίκη του στο Κύπελλο Ελλάδας και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16».

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, καθώς έφτασε στους τρεις βαθμούς και έπιασε την ομάδα της Κομοτηνής και τον Ατρόμητο, που έχει παιχνίδι λιγότερο με την Καλλιθέα.

Το πέναλτι που έκρινε τον αγώνα καταλογίστηκε σε χέρι του Ρουσσάκη, αλλά ήταν εκτός περιοχής, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 39΄, ύστερα από σουτ του Λεντέσμα.

Νίκη και για τη Λάρισα, με 2-1 επί του Πανελευσιακού στο AEL FC Arena, για τον 1ο όμιλο. Οι «βυσσινί» έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ ήταν σε πολύ καλή ημέρα.

Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Ντοντό στο 29΄, ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 51΄ με κεφαλιά του Αγγελούδη, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη πήραν και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Αβραάμ (54΄), ο οποίος στο 28΄ είχε δοκάρι.

Η ΑΕΛ έχει πια τρεις βαθμούς, όσους ο ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα που θα παίξουν μεταξύ τους, ενώ την 3η (τελευταία) αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στα γειτονική θεσσαλική πόλη, σε παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρόκριση.

Στον 6ο όμιλο, μετά το χθεσινό 2-2 ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την ΑΕΚ το σκορ επαναλήφθηκε σήμερα στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι «Φαίακες» προηγήθηκαν με τον Κόντο στο 12`, στο 17΄ ο Βάντερσον ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 42΄ ο Όμο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Φθιώτιδας, για να «γράψει» το τελικό 2-2 στο 54΄ ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στον Τσέναμο.

Πλέον, ΑΕΚ και Λαμία έχουν από 4 βαθμούς, ενώ η Καρδίτσα και η Κέρκυρα από έναν, οπότε η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις