Ένα πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της DEMO

Η DEMO φροντίζει τις εργαζόμενες γυναίκες
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 06:49
UPD:01/12/2016 15:44
Shutterstock
A- A A+

Μια πρωτοποριακή κίνηση σεβασμού στο πρόσωπο των γυναικών που εργάζονται στους κόλπους της επέδειξε η γνωστή ελληνική φαρμακοβιομηχανία  DEMO, η οποία έστησε μέσα στις εγκαταστάσεις της έναν ειδικό χώρο ο οποίος θα λειτουργεί ως γυναικολογικό ιατρείο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιατρείο με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπου οι εργαζόμενες της εταιρείας θα επισκέπτονται για να εξεταστούν. Μάλιστα η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με Μαιευτήρα Χειρουργό – Γυναικολόγο ο οποίος θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλες τις εργαζόμενες. Εκεί θα μπορούν να υποβληθούν σε τεστ Παπανικολάου (test Pap) και σε ψηλάφηση μαστού, ενώ θα έχον τη δυνατότητα να συζητήσουν με το γιατρό όποιο γυναικολογικό προβλήματα τις απασχολεί.

Η διοίκηση της εταιρείας DEMO προχώρησε σε αυτή την πρωτοβουλία, λαμβάνοντας υπόψη της τα τελευταία στοιχεία που θέλουν τις γυναίκες να παραμελούν την υγεία τους λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και λόγω του κόστους.

Επιπλέον στο χώρο του ιατρείου έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν καρδιογράφος, απινιδωτής, και άλλα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας να έχουν ανά πάσα στιγμή ιατρική φροντίδα.

Να σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία αριθμεί 450 άτομα προσωπικό.

Η επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας έγινε την Παρασκευή 11/11, όπου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της DEMO, ο ιατρός μίλησε στις γυναίκες εργαζόμενες για το  σημαντικό θέμα του Καρκίνου του Μαστού, ενώ την Παρασκευή 25/11 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιατρείου και οι πρώτες εξετάσεις του γυναικείου προσωπικού. 

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πρωτοτυπία όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή