Μπάσκετ: Η κορυφή έχει θέση μόνο για έναν

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 09:22
UPD:10:07
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στις 19:00 στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, με το νικητή να πανηγυρίζει διπλά.

A- A A+

Την κορυφή της Α1 θα απολαμβάνει από σήμερα το βράδυ ένας εκ των Ολυμπιακού ή ΑΕΚ.

Στις 19:00 στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, με το νικητή να πανηγυρίζει διπλά. Η ομάδα που θα πάρει το ροζ φύλο αγώνα εκτός του ότι θα διατηρήσει το απόλυτο από την έναρξη της περιόδου (αμφότερες προέρχονται από 6Χ6), θα βρεθεί παράλληλα να απολαμβλάνει και τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στο «σπίτι» τους από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρ΄ όλα αυτά είναι το μεγάλο φαβορί για το «δίποντο». Η εφετινή ΑΕΚ, πάντως, δείχνει πως είναι μία άκρως ανταγωνιστική και καλά δομημένη ομάδα, ικανή για το καλύτερο εντός κι εκτός έδρας.

Το «κυρίως μενού» θα διεξαχθεί σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων αναμετρήσεων με κοινή ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 17:00: ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο, Δόξα Λευκάδας-Άρης, Κόροιβος-Λαύριο, Προμηθέας Πατρών-Τρίκαλα, Κολοσσός Ρόδου-Κύμη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις