Super League: Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ με Πλατανιά

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 09:13
UPD:09:21
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά (19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

A- A A+

Με τρία παιχνίδια, εκ των οποίων το πιο σημαντικό θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά (19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στο ΟΑΚΑ η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη με Πανιώνιο (0-0) και Ατρόμητο (2-2), ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (0-1).

Μεσολάβησαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες στους «κιτρινόμαυρους», με κυριότερα την αποδέσμευση του Τζόλεον Λέσκοτ, αλλά και την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, όπου έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσιάζουν. 

Η νίκη εναντίον των Κρητών θεωρείται επιτακτική ανάγκη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να «ανέβει» ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος θα γίνει στις 15:00 στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την Βέροια, ενώ στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τη Λάρισα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις