Σε Αμπού Ντάμπι, Ιεροσόλυμα και Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας το προσεχές διάστημα

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 21:08
UPD:21:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου της χώρας διεθνώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων και επαφών (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στο Αμπού Ντάμπι θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ στις 8 Δεκμβρίου θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ. Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου της χώρας διεθνώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων και επαφών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

  • Από τις 2 ως τις 4 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι, επ’ αφορμή της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη κ. Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.

  • Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα ώστε να συμμετάσχει στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία αντικείμενο της θα έχει την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί επίσης, διμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

  • Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή