Ντομίνγκες: «Περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία»

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 14:50
UPD:14:51
ICONPRESS/ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
A- A A+

Αποφασισμένος να συνεχίσει τη δουλειά έως ότου κληθεί να βοηθήσει και πάλι τον Ολυμπιακό είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, τουλάχιστον, διαφώνησαν εντελώς με την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να μην  συμπεριλάβει τον Αργεντινό μέσο στην αποστολή του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις. Το έδειξαν αυτό με τη στάση τους χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη όταν αποθέωσαν τον 35χρονο άσο την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο.

Ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αν και την παραμονή του αγώνα με τους Ελβετούς είχε φροντίσει να στείλει το μήνυμά του στον Μπέντο μέσω των social media, όταν είχε δηλώσει ότι η σιωπή του δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά το 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, ο έμπειρος παίκτης τόνισε για το συστηματικό παραγκωνισμό του από τον Πορτογάλο τεχνικό: «Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί», είπε ενώ αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του σχολίασε:

«Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους «32» του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό». 

Για το επόμενο (τελευταίο) ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ο Αργεντινός υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι' αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις