Σε σοβαρή κατάσταση οπαδός της Γιουβέντους

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 15:32
UPD:15:37
EPA/CARLO ORLANDI

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε το βράδυ της Δευτέρας το κέντρο της πόλης της Ανδαλουσίας. Οπαδοί της Γιουβέντους και της Σεβίλης συγκρούστηκαν βίαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σεβίλης οπαδός της Γιουβέντους μετά από επίθεση που δέχτηκε ενόψει του αποψινού αγώνα των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική του Champions League.   

«Εμπόλεμη ζώνη» θύμιζε το βράδυ της Δευτέρας το κέντρο της πόλης της Ανδαλουσίας. Οπαδοί της Γιουβέντους και της Σεβίλης συγκρούστηκαν βίαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Η ισπανική εφημερίδα «As» κάνει λόγο για εκτεταμένα επεισόδια που προήλθαν από την επίθεση που δέχτηκαν οπαδοί της ιταλικής ομάδας ενώ έτρωγαν σε εστιατόριο της πόλης.

Το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANSA) μετέδωσε ότι από τα έκτροπα τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, ενώ ένας οπαδός της «Μεγάλης Κυρίας» δέχθηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι μπύρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Με βάση τα όσα μεταδόθηκαν από τα ισπανικά ΜΜΕ η ταβέρνα «El Papelón» μετατράπηκε σε πραγματικό «πεδίο μάχης». Οπαδοί εκτόξευσαν ό,τι αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους (καρέκλες, τραπέζια και ομπρέλες), ενώ ακολούθησε κυνηγητό στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με βίντεο που παρουσίασε η «As».

Περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα είχε συμβεί το ίδιο με ανάλογες συγκρούσεις και πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις