Απόλυτη προσαρμογή σε όλα

Εντυπωσιακή πληρότητα από το Cooper S E Countryman ALL 4
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 10:05
UPD:10:06
www.guenterschmied.com
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Στη νέα μορφή του, το ΜΙΝΙ Countryman χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή πληρότητα σε τεχνολογία και εξοπλισμό. Είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς και ειδικά στην περίπτωση του Cooper S E Countryman ALL 4 πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της βρετανικής premium μάρκας στο οποίο ένα plug - in hybrid σύστημα κίνησης προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική μετακίνηση με μηδενικούς ρύπους, σε συνδυασμό με σπορ ευελιξία και υψηλή προσαρμοστικότητα.

Ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας και ένας σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας συνεργάζονται για την αποδοτική παραγωγή κινητικής ενέργειας. Μαζί παράγουν συνολική ισχύ 224 ίππων. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η μέση κατανάλωση των 2,1 λτ/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 49 γμ/χλμ. (κύκλος δοκιμών Ε.Ε. για plug - in hybrid μοντέλα). Επομένως, το MINI Cooper S E Countryman ALL 4 είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, το τέλειο αυτοκίνητο για κατοίκους πόλεων που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης σε καθημερινές μετακινήσεις, όπως σπίτι - δουλειά - σπίτι, αλλά και τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου χωρίς περιορισμούς.

Το MINI Cooper S E Countryman ALL 4 συνδυάζει την πολυμορφικότητα εσωτερικού της νέας γενιάς του μοντέλου με τη βιωσιμότητα της τεχνολογίας του BMW Group eDrive και ένα ηλεκτρικό σύστημα AWD. Οι εμπρός τροχοί κινούνται από τον κινητήρα καύσης και οι πίσω από τον ηλεκτροκινητήρα. Το MINI Cooper S E Countryman ALL 4 μπορεί να λειτουργεί μόνο με ηλεκτροκίνηση και σε διαδρομές εκτός πόλης, με τελική ταχύτητα 125 χλμ./ώρα και αυτονομία έως 40 χλμ. Αντλώντας ισχύ από δύο κινητήριες μονάδες, προσφέρει διασκεδαστική οδήγηση ακόμα και σε μη ασφάλτινες διαδρομές.  
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή