«Κακός δαίμονας» της ΑΕΚ και του Ανέστη ο Ατρόμητος

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 17:22
UPD:17:27
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Σε «κακό δαίμονα» της ΑΕΚ εξελίσσεται ο Ατρόμητος, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0 σε φιλικό της Ένωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λίγες ημέρες μετά το 2-2 των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Ανέστης, υπέπεσε σε ένα ακόμη λάθος και έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ζοζέ Μοράις έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε βασικούς παίκτες, ωστόσο, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή, ενώ δε βελτιώθηκε ούτε όταν χρησιμοποίησε και τις «ρεζέρβες». Πέρα από την εδαφική υπεροχή που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, από κει και πέρα ήταν «φλύαροι» επιθετικά και αναποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιούργησαν στα καρέ των «κυανόλευκων».

Το ματς κρίθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Βασιλείου και την προβολή του Τόνσο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και φέρει σημαντική ευθύνη για το γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ζ.Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Αραβίδης, Αλμέιδα. Στο β' μέρος ξεκίνησαν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντίας (84' Γούσης), Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Πέκχαρτ.

Ατρόμητος (Γ.Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης. Στο β' μέρος ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Φυτανίδης. Ζησόπουλος, Κειτά, Μπαστακός, Λημνιός (72' Τσατσόπουλος), Γκουγκούδης, Γροντής, Στόιτσεφ, Νάτσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις