Γάμος μετ' εμποδίων

Τρίτη, 05 Απριλίου 2005 18:41
UPD:21:23

A- A A+

Η σχέση ζωής του πρίγκηπα Κάρολου με την Καμίλα και οι κακοτυχίες που τη συνοδεύουν, θυμίζουν το μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές «Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας».

«Ποια άλλη αντιξοότητα θα μπορούσε να συμβεί», διερωτάται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», καθώς ο υμέναιος στιγματίστηκε από μία κηδεία. «Κανένας γάμος και μια κηδεία», γράφει η «Daily Mirror», για το γάμο του Κάρολου και της Καμίλας, που μετατέθηκε μια ημέρα αργότερα στις 9 Απριλίου, προκειμένου ο πρίγκιπας της Ουαλίας να παραστεί στην κηδεία του πάπα Ιωάννη Παύλου Β'.

Ο δεύτερος γάμος του Κάρολου, αλλά και της Καμίλας Πάρκερ Μπόουλς δεν μοιάζει με παραμύθι. Μετά την αναγγελία στις 10 Φεβρουαρίου του γάμου, αμφιβολίες εκφράστηκαν κυρίως για τη νομιμότητά του, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί, και τώρα ενισχύθηκε με την κηδεία του Πάπα το αίσθημα μιας επίμονης κακοτυχίας που πλήττει το ζευγάρι.

Δύο πράγματα περίμενε σε όλη του τη ζωή ο Κάρολος: τον θρόνο και τον γάμο με την επί 30 χρόνια αγαπημένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο 56χρονος πρίγκιπας-διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος εκεί που μπορούσε να χαμογελάσει με ανακούφιση, πρέπει να περιμένει άλλη μία ημέρα για την τυπική επισημοποίηση μιας περιπετειώδους, αλλά ακλόνητης σχέσης.

H γυναίκα που κατηγορήθηκε για τη διάλυση του πρώτου του γάμου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα -το «ροντβάιλερ», όπως την είχε αποκαλέσει η ίδια η Νταϊάνα- η Καμίλα, 57 ετών, ετοιμάζεται να ανέβει το Σάββατο όχι τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά εκείνα του δημαρχείου του Ουίνδσορ.

K.T.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή