Η Scarlett Johansson μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου και ρομπότ

«Ghost in the Shell»: Η πρώτη αμερικανική διασκευή ενός από τα διασημότερα manga comics
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 22:01
UPD:22:27

Η ταινία «Ghost in the Shell» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.

A- A A+

Το τρέιλερ της πρώτης αμερικανικής κινηματογραφικής διασκευής ενός από τα διασημότερα manga comics στην ιστορία, του «Ghost in the Shell», με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, έδωσαν στη δημοσιότητα τα στούντιο της Paramount Pictures.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Jonathan Herman και Jamie Moss, ενώ το τρέιλερ, στο οποίο ακούγεται το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode σε διασκευή από τους Ki:Theory, δίνει μια πρώτη γεύση καταιγιστικής δράσης και μια ματιά στον φουτουριστικό κόσμο του σκηνοθέτη Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman).

Η ιστορία που σχεδίασε ο Masamune Shirow, παρακολουθεί τις περιπέτειες της Major (Motoko Kusanagi), η οποία είναι ένα μοναδικό υβρίδιο ανθρώπου και ρομπότ. Ηγείται της επίλεκτης ομάδας κρούσης Section 9, που έχει ως σκοπό να αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους cyber εγκληματίες και εξτρεμιστές.

Η Major θα έρθει αντιμέτωπη με μία τρομοκρατική οργάνωση, η οποία έχει ως σκοπό να καταστρέψει την όποια τεχνολογική πρόοδο και καινοτομία έχει επιτευχθεί στο σύμπαν της ταινίας, στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Στην ταινία, εκτός της 31χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού, συμμετέχουν οι: Michael Pitt («Boardwalk Empire»), Juliette Binoche («The English Patient»), Michael Wincott («The Crow»), Pilou Asbæk («Game of Thrones»), Takeshi Kitano («Zatoichi»), Joseph Naufahu, Christopher Obi.

Η ταινία «Ghost in the Shell» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.

naftemporiki.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς