Fiat Panda: Διακριτική ανανέωση με επιπλέον επιλογές

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 09:33
UPD:09:33
ALDO_FERRERO

Το κόκκινο Amore παστέλ τονίζει τον δυναμισμό του αυτοκινήτου πόλης, ενώ το γκρι Colosseo μεταλλικό υπογραμμίζει την all-around SUV πλευρά του.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Το ανανεωμένο Panda παραμένει ένα μοντέρνο και ευέλικτο μοντέλο. Δύο νέες σύγχρονες αποχρώσεις προστίθενται στην παλέτα των χρωμάτων, επαναβεβαιώνοντας τις διαφορετικές εκφράσεις του Panda. Το κόκκινο Amore παστέλ τονίζει τον δυναμισμό του αυτοκινήτου πόλης, ενώ το γκρι Colosseo μεταλλικό υπογραμμίζει την all-around SUV πλευρά του.

Επίσης, ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα στις εξής ζάντες: ατσάλινες 14” με πλαστικό καπάκι STD (στις εκδόσεις Pop και Lounge) και ζάντες αλουμινίου 15” για τις εκδόσεις 4x4 και Cross. Η ανανέωση είναι αισθητή και στο εσωτερικό του Panda. Ξεχωρίζει το νέο τιμόνι που προσδίδει καλύτερη αίσθηση κατά την οδήγηση.

Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων είναι πιο μοντέρνος και ευανάγνωστος χάρη στα επανασχεδιασμένα γραφικά και στον διαφοροποιημένο φωτισμό συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Παράλληλα, έχουν προστεθεί νέα σχέδια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και νέα χρώματα για το ταμπλό, υποδηλώνοντας ένα μοντέρνο και κομψό στιλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή