Πόλο: Άνετα Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ, πρώτη νίκη για Υδραϊκό και Πανιώνιο

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 22:43
UPD:22:46
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μετά τη «γκέλα» στην έδρα του και την ισοπαλία με τον Υδραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επικράτησε με 9-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Αντ. Δημητρόπουλος» για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, με όπλο την πολύ καλή άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ προσγείωσε... ανώμαλα το Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο κολυμβητήριο και πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 10-6, ενώ ο Εθνικός «ίδρωσε» αλλά πήρε τη νίκη, δεύτερή στο πρωτάθλημα, με 8-6 επί του ΝΟΠ στο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας.

Μετά την ισοπαλία - έκπληξη στην προηγούμενη αγωνιστική στη Βουλιαγμένη, ο Υδραϊκός έφτασε και στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 9-6 του ΝΟ Χίου και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε και ο Πανιώνιος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως σημαντική για τη συνέχεια, καταβάλλοντας με 6-5 το Καλαμάκι.

Στις Γυναίκες, ο Ολυμπιακός έκανε το «4 στα 4» στην α΄ φάση του πρωταθλήματος. Στο ντέρμπι με το συμπολίτη Εθνικό οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 19-4, παρά την απουσία της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη και της Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η Βουλιαγμένη πανηγύρισε την τρίτη νίκη της επικρατώντας 15-7 του Ρεθύμνου, στην Κρήτη, ενώ στο ντέρμπι του Β΄ ομίλου η ΝΕ Πατρών αναδείχθηκε ισόπαλη 11-11 με την Γλυφάδα και στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Τρίτωνας συνέτριψε τον Ηλυσιακό 18-3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις