Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, με ισχυρούς νότιους ανέμους στα πελάγη, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, κυρίως μετά το μεσημέρι. Πιθανότητα καταιγίδων το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, όπου αργότερα, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις, που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό, μετά το μεσημέρι κυρίως, στις βορειότερες περιοχές, να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις, που πρόσκαιρα θα είναι πιο πυκνές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί, που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η μεγίστη, θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, μετά το μεσημέρι. Κατά τόπους το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και παροδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυορί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή