Ανδ. Λοβέρδος για Ν.Δ.: Απορούν αλλά υιοθετούν τη γραμμή μας στο ΕΣΡ

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 18:06
UPD:18:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Τους αναγκάζουμε τόσο αυτούς, όσο και τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, σε αναδίπλωση», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος σε δήλωσή του (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

«Αν και  “απορούν με τη στάση του ΠΑΣΟΚ”, υιοθετούν ουσιαστικά την γραμμή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κ.Ο. των ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις αναφορές της Ν.Δ., αλλά και στελεχών της, για το ΕΣΡ.

«Τους αναγκάζουμε τόσο αυτούς, όσο και τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, σε αναδίπλωση», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος σε δήλωσή του.

«Σημαντικό είναι και το ζήτημα, πως ενώ δηλώνουν ότι δεν εμπιστεύονται τις δεσμεύσεις του κ. Παππά, δείχνουν εμπιστοσύνη στο alter ego του,  τον κ. Τσίπρα. Αν δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, μάλλον έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και “βλέπουν” διαφορές Παππά – Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όπως πρόσθεσε, στην ολομέλεια της Βουλής «υποστηρίξαμε τη μόνη θεσμικά ορθή κι αξιόπιστη λύση: να αναδειχθεί ένα ΕΣΡ, κανένα μέλος του οποίου να μη γεννά υποψίες για κομματικούς ετεροκαθορισμούς. Το μαύρο στην ενημέρωση που επεδίωξε ο κ. Παππάς να επιβάλει  μόνος του, δεν θα το επιβάλει σήμερα μέσω του ΕΣΡ. Ραντεβού στη διάσκεψη Προέδρων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή