Ολυμπιακός: Χάνει έξι παιχνίδια ο Καπίνο

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 12:04
UPD:12:07
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού θα χάσει ο Στέφανο Καπίνο, συνολικά οκτώ, με τα δύο ματς της Εθνικής ομάδας αυτή την εβδομάδα.

Πάρα πολύ άτυχος στάθηκε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών, ο οποίος στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Μπέντο. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα χάσει αρχικά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, το αυριανό φιλικό με τη Λευκορωσία και αυτό της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Από κει και πέρα θα δει από την εξέδρα άλλα έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν κατά σειρά με: Πλατανιά (πρωτάθλημα 19/11), Γιούνκ Μπόις (Europa League 24/11), Κέρκυρα (πρωτάθλημα 27/11), Χανιά (Κύπελλο 1/12), Λεβαδεικό (πρωτάθλημα 4/12) και ΑΠΟΕΛ (Europa League 8/12).

Πλέον, την εστία του Ολυμπιακού στο διάστημα αυτό θα υπερασπίζεται ο Νίκολα Λεάλι, με δεύτερη επιλογή το νεαρό, Λευτέρη Χουτεσιώτη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις