Όρθια στη Σεβίλη η Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 23:39
UPD:07/11/2016 00:22
REUTERS/MARCELO DEL POZO
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τη Σεβίλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέρασε από την Ανδαλουσία με 2-1, κάνοντας ανατροπή μάλιστα και παρέμεινε στο κατόπι της Ρεάλ, ενώ το συγκρότημα του Χόρχε Σαμπάολι έχασε έδαφος.

Οι «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μετά το γκολ του Βιτόλο στο 15΄, αλλά το όγδοο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 43΄ έφερε το παιχνίδι στα «ίσα».

Ο Αργεντινός σταρ ήταν απολαυστικός στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά από τα πόδια του προήλθε το 2-1 που σημείωσε ο Λουίς Σουάρες στο 61΄, με τον Ουρουγουανό να φτάνει τον φίλο του στην κατάταξη των σκόρερ της Primera Division.

Ενα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την πρωταθλήτρια Ισπανίας, που μείωσε ξανά στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο «βασίλισσα», η οποία την επόμενη αγωνιστική έχει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0 στη Βαρκελώνη, η Θέλτα νίκησε τη Βαλένθια 2-1 (43΄ Ρονκάλια, 77΄ Γκουϊντέτι - 32΄ πεν. Παρέχο) στο Βίγκο και η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε 2-0 (22΄ Τριγέρος, 53΄ Σοριάνο) της Μπέτις στο «Μαδριγάλ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις