Mea culpa από Στραματσόνι, αύριο κρίνεται το μέλλον του

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 23:14
UPD:23:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ιταλός προπονητής είπε -μεταξύ άλλων- στη συνέντευξη Τύπου, ότι το βαρύ σκορ δεν μπορεί να ακυρώσει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του

A- A A+

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά του Παναθηναϊκού (0-3) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που άφησε τους «πράσινους» 7 βαθμούς πίσω από τον «αιώνιο» αντίπαλο μόλις στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Λίγκας.

Ο Ιταλός προπονητής είπε -μεταξύ άλλων- στη συνέντευξη Τύπου, ότι το βαρύ σκορ δεν μπορεί να ακυρώσει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του.

«Ήμουν πολύ εκνευρισμένος για τον τρόπο που δεχθήκαμε τα δύο γκολ από τις στημένες φάσεις. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ωστόσο, αυτό δε συνέβη σήμερα. Γνωρίζαμε από πριν ότι είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι οι Ντα Κόστα, Μποτία, Ιντέγε κι ότι ο Φορτούνης εκτελεί καλά τα φάουλ και τα κόρνερ, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Δύο γκολ σε τέτοια ματς μπορεί να σκοτώσουν», δήλωσε.

Ερωτηθείς για το μέλλον του και αν αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη πίεση, απάντησε ότι «δεν ψάχνω δικαιολογίες μετά το 3-0. Με τον πρόεδρο στήσαμε μία ομάδα με στόχο να την κάνουμε καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα που έχουμε αυτή την περίοδο. Ο Ολυμπιακός είναι στο +7 μετά τη νίκη, αλλά δεν θα πρέπει να τα ακυρώσουμε όλα».

Τέλος, ο Στραματσόνι μίλησε και για τις  διαμαρτυρίες των παικτών του στο διαιτητή Σιδηρόπουλο, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. «Το αποτέλεσμα δεν είναι θέμα διαιτητή. Δεν είμαι ηλίθιος, τρελάθηκα με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από τις στημένες φάσεις. Δυστυχώς είχαμε την ευκαιρία να ξαναμπούμε στο ματς με το πέναλτι, αλλά δεν μειώσαμε», είπε.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάμεσα στον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, τον τεχνικό διευθυντή Ζιλμπέρτο Σίλβα και ίσως τον και τον Στραματσόνι.

Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι καλή κι αυτό καθιστά κάθε ενδεχόμενο πιθανό, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Ιταλού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις