Βόλεϊ: Επίδειξη δύναμης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Α1 Γυναικών

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 22:46
UPD:22:46
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ντέρμπι μόνο για ένα σετ είχαμε στο κλειστό της Μίκρας, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Άρη κι έκανε το «3x3» στο φετινό πρωτάθλημα

A- A A+

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο Ρέντη με 3-0 του Μαρκόπουλου για την 3η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών. 

Με όπλο το μπλοκ και το σερβίς, οι «ερυθρόλευκες» δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τρίποντο στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν.

Ντέρμπι μόνο για ένα σετ είχαμε στο κλειστό της Μίκρας, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Άρη κι έκανε το «3x3» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΟ Θήρας πανηγύρισε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά χρειάστηκε το τάι μπρέικ, όπως στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, για να λυγίσει την αντίσταση της εξαιρετικής Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η Σαντορίνη στα δύο πρώτα σετ αν και έπαιζε με αρκετές αλλαγές προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0, ωστόσο οι αλλαγές που έκανε η Ελπίδα, φτάνοντας να παίζει με αλλαγμένο το βασικό σχήμα κατά τα 4/6, έφεραν την ανατροπή του σκηνικού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άλλαξε ρυθμό και πήρε το τρίτο σετ με 26-24 δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα, ενώ στο τέταρτο επικράτησε εύκολα καθώς ξέφυγε από νωρίς (3-8, 10-16). Στο τάι μπρέικ όμως η Θήρα κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και το πήρε με 15-10.

Οι Μακεδόνες Αξιού πέρασαν νικηφόρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΚ πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη. 

Αντιθέτως, η Ένωση με την Αποστολία Νούσια να ξεκινά στο πρώτο σετ αλλά να αποχωρεί λόγω γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρεί και την Αργυροπούλου να αγωνίζεται ως ακραία για να καλύψει το κενό, έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και σετ.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις