Η Έμμα Ουότσον «κρύβει» βιβλία στο μετρό του Λονδίνου

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 17:57
UPD:17:57
Instagram/@emmawatson
A- A A+

Βιβλία με χειρόγραφα μηνύματά της αφήνει στο μετρό του Λονδίνου η Βρετανίδα ηθοποιός Έμμα Ουότσον, στο πλαίσιο μίας ιδιότυπης «λέσχης» βιβλίου για γυναίκες, που καθιέρωσε η ίδια τον τελευταίο χρόνο.

Η 26χρονη πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ είχε απευθύνει τον Ιανουάριο κάλεσμα στις ακολούθους της, μέσω Twitter, ζητώντας τους να συμμετάσχουν στο «κοινό μας ράφι», μία φεμινιστική λέσχη βιβλίου.

INSTAGRAM/@EMMAWATSON

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Buzzfeed, η Ουότσον «κρύβει» τα βιβλία σε δημόσιους χώρους, τους οποίους αποκαλύπτει στο κοινό μέσω του Διαδικτύου.

Τελευταία επιλογή του ιδιαίτερου αυτού συλλόγου ήταν το βιβλίο της Αφροαμερικανίδας ποιήτριας και συγγραφέως Μάγια Αγγέλου «Mom and Me and Mom», που εξιστορεί την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της.

📚👀 @booksontheunderground @oursharedshelf #Mom&Me&Mom

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Emma Watson (@emmawatson) στις

Η 26χρονη ηθοποιός άφησε… στα κρυφά 100 αντίτυπα του βιβλίου σε σταθμούς του μετρό του Λονδίνου, με ισάριθμα χειρόγραφα σημειώματα, ενθαρρύνοντας τους ακολούθους της να τα διαβάσουν και να τα αφήσουν με τη σειρά τους σε κάποιον επόμενο αναγνώστη.

Η Έμμα Ουότσον, η οποία έχει γεννηθεί στο Παρίσι, έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή